Komisionet

Nr.EmërtimiSubjekti
IKomisioni i financave, buxhetit, dhe aseteve publike
1Alma MehmetajPS
2Florian BjankuBF
3Marina DuhaniPSD
4Plarent AnamaliPLL
5Amina LiciFRD
6Armela BrahimiPS
7Blendi GjylbegajPD
IIKomisioni i kontrollit financiar
1Valjeta BajraktariBF
2Jona LeqejzaPS
3Ervin BrahimiPSD
4Lulash NikaPSD
5Erkan HoxhaPSD
IIIKomisioni i Shërbimeve Publike
1Hilmi LaktiPS
2Gjenarin KapcariBF
3Jurgena BraçajPS
4Elmira NdrevashajBF
5Gjovalin NdojPSD
6Erlinda KavajaPS
7Imeldi SokoliPD
IVKomisioni i Planifikimit dhe Zhvillimit të Territorit
1Mirsad BashiPS
2Izmira RusiBF
3Elis DociBF
4Imeldi SokoliPD
5Edmond NdouPS
6Samed BushatiPSD
7Marina DuhaniPSD
VKomisioni i zhvillimit ekonomik dhe turizmit
1Jetmira RraboshtaPSD
2Ardit BehriBF
3Blediana NikaPS
4Taulant ShahmaniPS
5Gjovalin DarragjatiPD
6Joniz OsmanagajBF
7Suada KopshtiPSD
VIKomisioni i Shëndetësisë, Veterinarisë dhe mbrojtjes së Konsumatorit
1Irena ShalaBF
2Gezim GaliqiPS
3Vjollca PetaniPS
4Violeta PerndrecajPSD
5Jurgena BraçajPS
VIIKomisioni i Shërbimeve Sociale, Strehimit dhe Çështjeve Gjinore
1Gjergj SokoliPSD
2Gjenarin KapcariBF
3Amina LiciFRD
4Vjollca PetaniPS
5Fatbardh DamaPS
6Glorja ShllakuPD
7Eliona ShkrelaBF
VIIIKomisioni i Bujqësisë, pyjeve, dhe menaxhimit të ujrave dhe mbrojtjes së mjedisit
1Suada KopshtiPSD
2Aleksander PashukuBF
3Gjovalin DarragjatiPD
4Hedije NasaPS
5Lulash NikaPSD
6Samed BushatiPSD
7Muharrem ShkjauALD
IXKomisioni i Arsimit
1Blediana NikaPS
2Eliona ShkrelaBF
3Ardita SpahijaPSD
4Taulant ShahmaniPS
5Glorja ShllakuPD
6Elmira NdrevashajBF
7Hedija NasaPS
XKomisioni i Kulturës dhe i Trashëgimisë
1Joniz OsmanagajBF
2Ardit TaflajPS
3Erlinda KavajaPS
4Mirsad BashiPS
5Ardita SpahijaPSD
XIKomisioni i Rinisë dhe Sportit
1Ardit TaflajPS
2Elis DociBF
3Ervin BrahimiPSD
4Artan HaxhiBF
5Fatbardh DamaPS
6Erald ErkoçajPS
7Jetmira RraboshtaPSD
XIIKomisioni për çështjet ligjore
1Edmond NdouPS
2Florian BjankuBF
3Uarda GjekajPS
4Plarent AnamaliPLL
5Erkan HoxhaPSD
XIIIKomisioni i vlersimit të figurave të shquara dhe emërtesave
1Gezim GaliqiPS
2Irma KoplikuBF
3Gjergj SokoliPSD
4Blendi GjylbegajPD
5Irena ShalaBF
XIVKomisioni i marrëdhënieve me jashtë
1Artan HaxhiPS
2Alma MehmetajPS
3Helga SallakuPD
XVKomisioni i rendit publik dhe mbrojtjes civile
1Rezarta PodePSD
2Ardit BehriBF
3Hilmi LaktiPS
4Aleksander Pashuku
5Muharrem ShkjauALD
XVIKomisioni i barazisë gjinore
1Irma KoplikuBF
2Armela BrahimiPS
3Rezarta PodePSD
4Valjeta BajraktariBF
5Helga SallakuPD