Njoftim

Këshilli Bashkiak Shkodër njofton qytetarët dhe të interesuarit, se dëgjesa publike për PBA 2024-2026 dhe buxhetin e vitit 2024 e parashikuar të mbahej me datë 9.10.2023, ora 13;00 me banorë të njësive administrative Rrethina, Pult, Shalë, Shosh do të mbahet ditën e marte datë 10.10.2023 ora 12;30, pranë Njësisë Administrative Rrethina.