Shpallje e këngëve pjesmarrëse në festivalin “Luleborë”

Këngët e përzgjedhura pjesëmarrëse në Festivalin “Luleborë” – Edicioni VIII

Bazuar në ftesën e hapur për pjesëmarrje në Festivalin e Këngës Luleborë, shpallur me datë 7/07/2023, kjo është lista e këngëve të përzgjedhura për edicionin e VIII të Festivalit Luleborë.

1. Në ditën e dasmës
2. Me ty
3. M’don
4. Si mundem
5. Shiu i kujtesës
6. Nostalgjik
7. Në klubin tonë
8. Gjithë diellin ta fal
9. Ndjenja e dëshpërimit
10. Dallëndyshe eja
11. Rapsodi e vëndit tim
12. Zgjuar
13. N’dashni
14. Të ndjej
15. Gjithë jetën dashuri kërkojmë
16. Ti vetëm ti
17. Nesër
18. Qyteti i fshehtë

V.O : Të gjithë krijuesit që kanë kaluar fazën e seleksionimit, duhet të paraqesin pranë produksionit orkestrimet e përfunduara së bashku me partet dhe partiturën e orkestrës në PDF ,si dhe Steams në formatin WAVE, deri me datën: 9 tetor 2023.
Produksioni muzikor i festivalit ruan të drejtën finale për të ndërhyrë në proçesin e notizimit me qëllim ruajtjen dhe zbatimin e standarteve të vendosura në shërbim të cilësisë muzikore që parashikon aktiviteti.

Festivali “Luleborë” do të realizohet në datat 10-11 nëntor 2023.