Rindërtimi i rrugës kufitare Shirokë – Zogaj – Mali i Zi dhe Ujësjellës Kanalizime në zonën e Shirokës Zogaj

Në kuadër të zbatimit të Programit Shqiptar të Programi i Infrastrukturës dhe Zhvillimit të Turizmit në Shqipëri (AITP) , i bashkëfinancuar nga BERZH dhe BE, ” Rindërtimi i rrugës kufitare Shirokë – Zogaj – Mali i Zi (MNE) dhe Ujësjellës Kanalizime në zonën e Shirokës Zogaj”.

Shpërndajeni

Lini një Përgjigje