Vendim i Këshillit Bashkiak Nr.: 27 Dt.: 04.04.2023

PËR MIRATIMIN E KËRKESËS SË BASHKISË SHKODËR, SË BASHKU ME DOKUMENTACIONIN TEKNIKO-LIGJOR PËR AKORDIMIN E NDIHMËS FINANCIARE PËR FAMILJEN E Z. SAIMIR LAQJA, ZNJ. MRI MARKU, Z. PJETËR MHILLAJ DHE Z. NIKOLIN GOJÇAJ BANESAT E TË CILËVE U JANË DËMTU.[ Shkarko Aktin ]