Vendim i Këshillit Bashkiak Nr.: 24 Dt.: 10.05.2022

PËR MIRATIMIN E LISTËS SË PËRFITUESVE PRANË BANESAVE SOCIALE ME QIRA TEK ISH KONVIKTI I SHKOLLËS VETERINARE DHE TË RREGULLORES PËR ADMINISTRIMIN DHE MIRËMBAJTJEN E BANESAVE SOCIALE ME QIRA TË BASHKISË SHKODËR

[ Shkarko Aktin ]