Kërko
Shpallje/Njoftime

Shpallje fituesi - Hapja e Sezonit Turistik Velipojë

27.03.2023

Në bazë të Ftesës së Hapur, të shpallur me datën 10/03/2023 në faqen zyrtare të Bashkisë Shkodër, për organizimin e aktivitetetit “Hapja e sezonit turistik Velipoje”, me datën 23/03/2023 u mblodh Këshilli Artistiko-kulturor i Bashkisë Shkodër, i cili pas shqyrtimit të projekteve të ardhura, doli në përfundimin e mëposhtëm:

1. Për aktivitetin “Hapja e sezonit turistik Velipoje” u shpall fitues projekti i paraqitur nga Xhulio Gjeçaj.

Mundësi Punësimi
Asnjë rezultat i gjetur!
 
Sherbime dhe kontakte
Adresa

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkodër, Shqipëri

e-mail: info@bashkiashkoder.gov.al

Copyright 2021 - © Bashkia e Shkodrës